Home    Kernkind    Over mij   Diensten   Visie   Youtube  Agenda  Blogs  Contact              
 


Over mij


Mijn naam is Diana Annegarn en getrouwd met Paul, samen zijn wij ouders van Venna (8 jaar) een heel gevoelig en intuïtief meisje wat zichzelf aan het zoeken is in een wereld die overweldigend kan zijn. Van haar leer ik zo veel en mijn dankbaarheid voor haar aanwezigheid is enorm groot. Het duurde 12 jaar voordat ze in ons leven kwam. Een enorme reis die ik als moeder heb moeten afleggen voor de conceptie en die eigenlijk na haar geboorte niet meer is gestopt. Een reis die ervoor gezorgd heeft dat ik nu weet wat ik weet en geworden ben wie ik nu ben.

Mijn sterrenbeeld tweeling zorgt voor een dynamisch leven waarbij ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen. Dat zorgt ervoor dat ik mij op vele vlakken heb ontwikkeld maar de rode draad in mijn leven blijft toch altijd mijn eigen mediumschap. Jarenlang heb ik dit op de achtergrond verborgen gehouden maar inmiddels geloof ik dat mijn werk als medium een belangrijke rol kan spelen binnen alle verandering op de aarde die op dit moment gaande zijn. Dankzij de inzichten die ik van mijn team van gidsen krijg kan ik mensen informeren over de toekomst of begeleiden bij de veranderingen die op de werkvloer plaatsvinden en in de maatschappij plaatsvinden.

De inzichten die ik geef zijn niet bedoeld om op te volgen. Ze zijn bedoeld als inspiratie zodat jij op jouw pad nieuwe ideeën kunt bedenken, voelt dat je op de goede weg zit en jezelf verder kunt ontwikkelen. Zie het als lichtpuntjes die worden aangereikt zodat jij verder kunt op je pad. Of wat ik zeg nu wel of niet bij je past, het zal altijd iets in jouw ontwaken. Wil je daarnaast nog meer weten? Dan kun je eventueel terecht voor een consult of een cursus waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Niet alles wat ik zeg of doe komt van gidsen. Sommige informatie komt vanuit mijn eigen kennis en wijsheid door jarenlange ervaring.

Als kind was ik heel gevoelig en werd ik al heel jong geconfronteerd met informatie waar ik toe nog niet zo veel mee kon. Ik leerde het onderdrukken tot er een moment kwam dat ik het vrij kon toelaten. Ik vond mijn kindertijd daardoor niet leuk. Maar in de loop van de jaren heb ik het leren omarmen dat ik anders was dan anderen. Het was een zware tijd maar nu besef ik hoe belangrijk en leerzaam het is geweest. Dat ik inmiddels weet wat ik toen nog niet wist. Maar wat was het fijn geweest als er volwassen in mijn omgeving waren die mij hadden kunnen vertellen wat er voor mij nodig was om te horen? Of wat was het fijn geweest als ik mensen om mij heen had gehad die begrepen wat gevoelige kinderen voelen en wat gevoelige kinderen nodig hebben? Ik dacht dat het aan mijn mediumschap lag maar door volwassenen te begeleiden ontdekte ik dat iedereen dit stuk in zich draagt.

Het is daarom mijn passie voor iedereen die met kinderen te maken heeft informatie door te geven over het kind. Via bijeenkomsten, consulten, cursussen en opleidingen. Daarnaast vind ik het ook leuk met mensen samen te werken aan doelen. Mensen die net als ik zuiver werken en een passie voor het kind hebben, mensen die niet behoefte hebben kinderen in hokjes te stoppen en kinderen handvatten kunnen geven die ze nodig hebben. Mensen die begrijpen, net als ik, wat het gevoelige en intuïtieve kind voelt. Af en toe zal ik iemand toevoegen aan mijn netwerk als dat voor mij zo voelt.

Werk jij met kinderen en wil je meer weten over hoe we kinderen op een andere manier kunnen gaan zien waarbij de ziel een grote rol speelt? Wil je meer weten over mijn werk? Sluit je dan aan bij mijn bijeenkomsten.


 
 


Blogs


<   
                > 
  3 ontwikkelingsfases van het kind i.v.m. de ziel   Pap, mam, ik heb een talent!   Holistisch opvoeden en kinderen   De lichtdragers en lichtwerkers in de kinderen   Het kind van nu  


  Kernkind
info@kernkind.nl
www.kernkind.nl
Harderwijk